Univerzalni Dual Controller Držalo Za PS4 PS5 ENO Stikalo, Krmilnik Stojalo Gaming Pripomočki

0 ★
(0)

€20.33   €15.85

Na zalogi
Oznake:

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m340244

Opis Izdelka

ZGRADITI VAŠO IGRO FORTRESS: upravljavec imetnik popolnoma ima do 2 krmilnike, primerne za skoraj vsako različico krmilnik (združljiv retro in žično krmilnik), vodenje vaše igre-prostor brez navlake in organizirani.

STROKOVNO NAČRTOVANJE: upravljavec stojalo je narejeno iz visoko kakovostne akril, kristalno jasno, čvrst in svež, izboljša videz upravljavca, tudi odličen način, da prikaže vse svoje krmilnike.

ENOSTAVEN ZA UPORABO: potem Ko je igranje igre, naravnost iz vrat, na namizju pa je tudi zelo čista, super priročno.Prostor Ohranjevalnik, polnite kadarkoli in pripravljen za uporabo, deluje tudi kot stojalo za eno roko, navigacijo.

TRAJNO & STABILNOST: ps4 krmilnik ima imetnik težkih in stabilna oblika z gumijastimi nogami, da bodo ostali uravnoteženi tudi med opravljanjem več krmilnikov.kot nalašč za katero koli mizo ali konzolo postaje.

Če vas skrbi, o združljivosti, slog in kakovost, to krmilnik stojalo je najboljša izbira.To je tudi super darilo za vaše otroke, gaming prijatelje, fantje, itd.

Barva: Prozoren / Roza / Green / Black / Temno Modra / Svetlo Modra

Material: akril

Vsebina Paketa:

1 x Controller Imetnika

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Dodatne Informacije

Blagovna Znamka: FGHGF

Združljiv Znamko/Model: NOBEN

Dodatki Tip: Zamenjava Lupini

Poreklo: Celinska Kitajska

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki