Bluetooth Audio Mixer 4 Kanalni USB Zvočno Kartico Vmesnika Konzole Za Računalniško Evidentiranje In Živo Oddajanje Dj Mešalnik

0 ★
(0)

€159.16   €87.53

Na zalogi
Oznake:

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m336457

Opis Izdelka

Bluetooth Audio Mixer 4 Kanalni USB Zvočno Kartico Vmesnika Konzole Za Računalniško Evidentiranje In Živo Oddajanje Dj Mešalnik

Strokovno 4-kanalni mešalna miza, pomožna pot plus učinki procesor

Ta mešalnik je večnamenska 4-kanal mixer z zvočno kartico, ki se lahko srečujejo uporabniki, " domače glasbene produkcije, splet, v živo, K pesem pokrov in druge potrebe.

Mešalnik je kompakten in lahek

To lahko priključite neposredno na vrata USB na PC za napajanje, brez dodatnega napajanja je potrebno, in lahko priključen na računalnik prek USB za oskrbo z električno energijo, varčevanje težave z zunanjim napajalnikom.

Značilnosti izdelka: mešalnik je opremljen z input gain in visoki in nizki prilagoditev, vgrajene v 48V fantomsko napajanje, primerni za direktno napajanje kondenzator mikrofoni, visoko-definicija slušalke izhodna vrata, predvajalniki MP3, Bluetooth sprejemniki in zvočno kartico priključen na RAČUNALNIK.

barva: črna

Material: ABS

Vsebina Paketa:

1 x Mešalnik

1 x Podatkovni Kabel

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Dodatne Informacije

Postavka Vrsta: Vetrobransko Steklo & Goba

Poreklo: Celinska Kitajska

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki