TILTA BMPCC 6K PRO Kamero Kletko Osnovni Kit TA-T11-B Dslr Ploščad Oklep za BlackMagic BMD BMPCC 6K PRO Baseplate Vrh ročaj

0 ★
(0)

€350.83   €263.12

Na zalogi
Oznake:

primeru smallrig, kletka gaiola smallrig, nahrbtnik bmpcc 4k, moda ramenski ploščad, tilta tkanine, bmpcc 6 k pro kletko, fotoaparat otrok točke ustrelil fotoaparati, rod 15 ploščad, huse dslr fotoaparati, fotoaparat kletko fo blackmagic

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m331971

Opis Izdelka

TILTA Fotoaparat Kletko Osnovni Kit TA-T11-B za BMPCC 6K PRO Kamere

V dveh barvah: TA-T11-B-B (Black) / TA-T11-B (Taktično Siva)

Roko fotoaparat z Tiltaing Fotoaparat Kletko za Blackmagic Žep Kino Fotoaparat 6K Pro.

Ta Osnovni Komplet za BMPCC6K Pro zagotavlja zaščitni oklep za fotoaparat telo in vključuje ustrezne dodatke za izboljšanje funkcionalnosti.

Celotno Kletko ponuja več 1/4"-20 niti s centrirni zatiči, hladno čevelj sprejemniki, a NATO Železniškega Tipa IV in VI Stranski Ročaji, kot tudi Palico Priključitvene Vrata za naš enotni rod adapter.

To tudi zunanja oblika ARRI združljiv rozetaje, ki so posebej izdelani za naše Nastavljiv Vrh Ročaj Plus za bolj prilagodljivo poslovanje in rokovanje.

Desno roko modul se lahko odstrani, da želite to Celotno Kletko v Pol Kletko.

Ta ponuja več prožnosti v primerih, ko lažji temelji so potrebne na primer pri uporabi gimbal.

Na Dnu Tablice ponuja več ¼ "-20 pritrdilne točke za priključitev fotoaparata na različne hitro sprostitev plošče in je združljiv z ARCA Sprejemnika RS2 Montažno Ploščo.

Ko uporabljate Pol Kletko, na dnu tablice je mogoče razširiti za podporo Black Magic Design Battery Grip za 6K Pro.

15 mm palica gori je mogoče namestiti za podporo 15 mm palice pred kamero telesu med uporabo Baterija Oprijem v Pol Kletko setup.

Ko ne uporabljate Baterijo Prijem, vključeni Hitro Sprostitev Ploščo se lahko uporablja za priključitev fotoaparata kletko vključeno 15m LWS Baseplate Vrsto VI.

15 mm LWS Baseplate dodaja 15 mm palica podporo sistema in vam omogoča, da namestite palico, ki temelji dodatki, kot so mat polje in sledite žarišče sistem.Na dnu te baseplate samodejno poveže naše tilta standard dovetails in podpira tudi različne hitro sprostitev plošče prek 1/4"-20 in 3/8"-16 niti.

Dodatne Moči Ročaj za vgradnjo na levi strani kletke, preko NATA in Železniška povezava.Ta ročaj značilnosti Micro 12V DC Vrata (3.5/1.35 mm) in 8V USB-C vmesnik za napajanje vašega fotoaparata ali telo druge dodatke, kot so naše Jedro Nano.Ročaj je tudi možnost, da nadzor Run Stop na BMPCC 6K Pro preko vključeni Run Stop Kabel.Vrtenje ročaj in dodatne strani traku omogoča udobno in prilagodljivo delovanje vašega fotoaparata sistem, ko streljanje dlančnik.

Priloženi Hitro Sprostitev Vrh Ročaj se lahko pritrdi na vrh kletke, preko hladno čevelj sprejemnik in lahko dodatno zavarovano z 1/4"-20 vijak.To zagotavlja izjemno varno povezavo za udobno rokovanje in delovanje vašega fotoaparata med fotograranjem nizko zornih kotov.

Na Vrhu Ročaj značilnosti dodatne 1/4"-20 niti, hladno čevelj sprejemniki in horizontalno 15 mm palica nosilec za montažo zunanjih monitorjev ali EVFs.

Pogon SSD Držalo se pritrdi neposredno na kletko prek 1/4"-20 vijak in iskanje pin.To lahko nato objemka na Samsung T7 pogon SSD, zavarovanje za vaše nastavitev fotoaparata in vam omogoča snemanje posnetkov na ločenem SSD kartice.

Priloženi USB-C kabel je potem možnost, da vijak v SSD Imetnika in Strani Plošče Kletke, v bližini USB-C Vrata.To ustvarja zelo varno povezavo med kamero in pogon.90 Stopinj HDMI Adapter za vgradnjo v kletko, v bližini digitalnega fotoaparata vrata HDMI in ponuja varno povezavo, ki omejuje rabo na sama vrata.

Opomba:

1. Vaš veljaven telefon NI za ladijski promet je potrebno.Drugače ne moremo zagotoviti dostave.

2. Naša cena ne vključuje uvozne dajatve, lokalnimi davki, DDV, ali drugih skritih stroškov.Ti stroški so kupci odgovornost.Prosimo, preverite Pri vaši državi Carinski urad, preden jo kupite.

3. Mi ladja to postavko za Matterhorn.si STANDARDNA DOSTAVA.Pls obrnite na nas, če želite, hitra dostava.

Dodatne Informacije

Blagovna Znamka: TILTA

Številka Modela: TA-T11-B-B

Teža: 600

Konfiguriran za: DSLR Fotoaparati

Poreklo: Celinska Kitajska

Material: Aluminij zlitine

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki