8 m 10 m 20 ft Napihljivi Prostem Projektor Filmov Zaslon s tihim Ventilatorjem Prikazno Območje za Domači Kino za Kampiranje Strank

0 ★
(0)

€179.27

Na zalogi
Oznake:

puhalo fo elastičan grad, oče božič napihljive, prizadevanje napihljivi čoln, napihljivi človek ce, moda manekenka napihljive, igrača elastičan grad, napihljivi otomanski primeru, zlobni zmaj, napihljive, velikan napihljivi dome, logotip iglu

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m3232

Opis Izdelka

Podrobnosti Izdelka

8 m 10 m 20 ft Napihljivi Prostem Projektor Filmov Zaslon s tihim Ventilatorjem Prikazno Območje za Domači Kino za Kampiranje Stranke na Prostem

NJENA NI SHINDIG BREZ NJEGA: So stranke na koncu vse stranke, s tem projektor zaslon s stojalom.Ali je družinski film noč, rojstni dan, blok party, ali dogodka na lokalni šoli, napihljivi film zaslon bo hit!

ENOSTAVNA NAMESTITEV, sneli IN ČIŠČENJE: veliko zunanji zasloni za filme, ki so samo setup za spredaj ali zadaj projekcija.Tole vam omogoča obe možnosti, medtem ko le ob minut setup in dol, medtem ko materiali so trpežna in enostavna za čiščenje.

NAREJEN Z MOČNO GRADIVA: o utdoor projektor zaslon napihne hitro, je narejen z 600DD tkanine, ima šiv-brezplačno gledališče-kakovost fotografiji in zelo tih ventilator za zagotovitev, ostane zaslon napihnjene brez motečih iz zabave.

FILM ZASLONU KOMPLETA: outdoor film zaslon vključuje čvrst okvir s široko bazo, da se prepreči kakršno koli gibanje iz vetra, beli fotografiji brez šivov (za zadaj in spredaj projekcija), močan ventilator in vrvi, če je treba zavarovati.

TIHO IN HITRO INFLACIJE: film zaslona za uporabo na prostem je elektronsko puhalo, da napihne v nekaj minutah.To pomeni manj čakanja in več časa, da nastavite vaš projektor in dobili vaše zvočniki pripravljen za veliki dogodek!

Informacije O Podjetju

Dodatne Informacije

Priložnosti: javne, doma dvorišču

Številka Modela: NS-001

Feature1: inflateable na prostem

Material: najlon

Design: Velik Zunanji Napihljiv Rekreacija

Feature3: hladnozračni baloni

Poreklo: Celinska Kitajska

Nadzor: strokovno QC oddelek za preizkus

Ime izdelka: 8 M 10 M 20 FT Prostem Razstrelili Napihljivi Film Zaslon za Domačem Dvorišču Gledališče Stranka Spredaj in Zadaj Projekcija z Accessary

Pribor: 1pc napihljivi zaslon, 1pc notranji ventilator, 1pc pakiranje vrečko, Aluminijast vložek*6pcs;reflektivni vrvi 4m l*4pcs.

Certificiranje: CE

Priporočamo, Starost: 18+, 7-12y, 25-36m, 12+y, 4-6y

Feature2: napihljivi oglaševanje

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki