22Pcs Injekcijsko Removal Tool Set Vsebuje Injekcijsko Videl Nož, Injekcijsko Ročno Žago Z Diamantnim Površina Rezila,Tile Skupno Čisto Krtačo

0 ★
(0)

€23.02   €15.66

Na zalogi
Oznake:

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m3107

Opis Izdelka

[Enostavno Odstranite Madeže] Široko Uporablja v dom, kuhinjo, kopalnico, tank, okna, korito skupno, tla in tako naprej.V izločevalniki orodje set je dogovor za odstranjevanje nezaželenih injekcijsko, malta, gnojevka, izločevalniki, umazanijo in površino, ostanek strešnik sklepov in šivov.To bo izboljšalo agglutinating kakovosti in estetski občutek površino.

[Vsestranskost Injekcijsko Odstranjevalec Strgalo]Narejen iz visoko težko kovinsko volfram jekla s štirimi oster strganje robovi (fine nasvet, zmerno nasvet in velik nasvet), veliko Dela na 1-3 mm strešnik vrzel, ki So ukrivljene spredaj koncu s koti omogoča enostavno doseči vogalih.To je enostavno, da se v majhnih kotih, razpoke in trmast mesta odstranite injekcijsko ali strganje stran injekcijsko, malta, izločevalniki, umazanijo in površino kože.

[Učinkovito Tesnilni Žage Set], Se tesnilni videl noži so 1 mm debel, delajo veliko na poglobljeno crevice in natančno čiščenje.Loka, ergonomski ročaj načrta za udoben oprijem.Nastavljivi vijaki za nož zamenjava za bolj učinkovito delo; rep hook ročaj za enostavno shranjevanje.

[Koristno pod Kotom Injekcijsko Videl]Izdelana iz kakovostne plastike in trde kovine, dolg čas uporabe; 8 cm dolžina anti slip ročaj za vzhodno oprijem.Poševno glavo design za pridobivanje v injekcijsko območju stroja ne more doseči.Rezila z kašaste površine za odstranjevanje stare injekcijsko učinkovito.Videl z 2 vijaki za enostavno zamenjati.

Injekcijsko removal tool set vsebuje vse orodje, ki ga potrebuje: popolnoma 22pcs.kot nalašč za čiščenje strešnik sklepov, šivov in kotu.

Barva: modra + oranžna

Material: kovina

Vsebina Paketa:

1 x izvijač

4 x kovinsko žogo orodja

12 x tesnilni nož žage

1 x injekcijsko strgalo za odstranjevanje

4 x kpl. tesnilni žage

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Dodatne Informacije

Blagovna Znamka: MiLESEEY

Poreklo: Celinska Kitajska

Vrsta: Kombinacija

DIY Dobave: Kovinarstvo

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki