Sesalna Goba Imetnik Nasmeh Caddy Imetnik Bela Goba Organizator Za Pomivalno Korito Sesalno Skodelico Imetnika Za Krog Gobice Gobice

0 ★
(0)

€6.00   €4.20

Na zalogi
Oznake:

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m3072

Opis Izdelka

Opis:

Gobo Nosilec je izdelan iz visoko kakovostne hrane-kakovostni materiali, je majhna, prihranek prostora in je enostaven za namestitev, in njegova odprta zasnova omogoča goba za čiščenje, hitro in ostanejo suhi.

Specifikacija:

Ime: Goba Imetnika

Material: ABS

Barva: Bela

Velikost: približno 7.5x7.5x2.5 cm/2.95x2.95x0.98 v

Seznam Vsebine:

1*Goba Imetnika

Opomba:

Zaradi različne osvetlitve in nastavitve zaslona, barve izdelka je lahko nekoliko drugačna od slike, ki je normalno.

Zaradi razlike v ročno merjenje, prosimo, dovolite 1-2 cm razliko v velikosti.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.【Trajnega Materiala】lahko uporabite Korito Goba Imetnik na vaši kuhinji ali kopalnici korito, to je trajna in je ni lahko deformirana, da se zagotovi pomivalni stroj varnost.V celoti izdelan iz hrane-kakovostni materiali in kakovostne hrane-kakovostni materiali so sprejeti.

2.【Majhne Velikosti】Je lahko lepo nameščen kjerkoli v korito, Goba Caddy Imetniku omogoča, da vam ni treba skrbeti o umazanih gobice na vašo kuhinjo ali kopalnico umivalnik, sprostiti števec prostor!Ta goba imetnik lahko držite vse standardne nasmeh spužve.

3.【Enostavno Namestitev】Najprej očistite umivalnik in se posuši, nato Gobo Nosilec mora biti pritisnil na površini korito, tako da lahko stisnite iz zraka in jo držite trdno, in na koncu dal nasmeh goba na gobico držalo.

4.【Pogosto Uporablja】se lahko zanese, da vse gladko in čisto površino, Goba Imetniki zlasti delo na korita iz nerjavečega jekla.Poleg tega, obstajajo ogledala, stekla, keramične ploščice, železne plošče, itd.OPOMBA: Poslikane stene, grobe površine in ozadje niso primerne.

5.【Bi Goba Čistiti】Nasmeh Goba Imetnik sprejme odpri design, ki je kot nalašč za v kuhinjo, na delovnem mestu, kopalnica, obrti soba, laboratorij, v razredu, ali urad korito.Očisti hitro in ostane suha, ko vam jedi.

Dodatne Informacije

Poreklo: Celinska Kitajska

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki