Boho Lovilec Sanj, Bež Velike Dreamcatchers Za Poročno Dekoracijo Doma Dekor, Dekleta, Otroci Vrtca Soba Dekoracijo Darilo

0 ★
(0)

€15.21   €6.23

Na zalogi
Oznake:

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m302964

Opis Izdelka

Značilnosti:

1. Super dekor za poročne tuši, boho poroke, otroške tuši, sodelovanje strank, doma dekor, otroški spalnici, ki je sedel sob, balkoni, in tako naprej.

2. Popoln okras, da se ujemajo z vsemi doma dekor stile in odlično darilo za pošiljanje najboljše želje za vsakogar.

Izdelek vzdrževanje:

Običajno čiščenje ni potrebno.Vendar pa lahko uporabite sušilnik za lase ali sesalnik, da bo razstrelil prah redno.Če je potrebno, ročno pranje, je izbira.Ne za strojno pranje.Ne drgnite.Nežno pritisnite z rokami.

Specifikacija:

Material: železo obroče + sukanec bombaž

Velikost: velikost približno 40*105 cm/15.76*41.37 v

Seznam izdelkov:

1* Dream Catcher

Opombe:

To je čisto ročno izdelan izdelek, tako da se vrv je bolj verjetno, da bo grdo.Lahko nežno pretresite in nemoteno po njegovem prejemu.Bombaž vrvi v naravne barve lahko odorous.Ampak vonj je posledica bombaž obrti in izgine nekaj dni po tem, ko tapiserija je visela na steni.

Zaradi različne osvetlitve in nastavitve zaslona, izdelek barve se lahko nekoliko razlikuje od slike.

Zaradi razlike v ročno merjenje, prosimo, dovolite 1-3cm razliko v velikosti.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.【Preprosto, Vendar Estetski】Z boho design, Lovilec Sanj za soba dekor izgleda minimalno še estetske in bo pritegnila pozornost in dodate elegance za vaš prostor.

2.【Vrhunske Kakovosti】Boho Dream Catcher je izdelan iz visoko kakovostnih železne obroče in bombažno nit, ki je trajno.To je odlično in praktično, elegantna in šik.

3.【Priročno, da Visi】Bohemian Lovilec Sanj, je priročno, da visi in udoben na dotik.Lahko preprosto obesite, kjer želite, da okrasite to, zelo priročno.

4.【Več Aplikacij】Macrame Lovilec Sanj, je primerna za okrasitev dnevno sobo, spalnico, kopalnico, spalnico, otroški vrtec, in na drugih mestih, kjer želite, da tvorita močan pogled.

5.【Idealen Prisotna】Čipke Lovilec Sanj, je idealen za rojstni dan, Božič, naselje stranke, ali poroke kot darila za družino ali prijatelji, ki radi boho dekor.

Dodatne Informacije

Poreklo: Celinska Kitajska

Material: ženiljska

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki