Svetlobna HTV Prenos Toplote Vinyl -Likalnik na Vinil Film Toplote Pritisnite za Oblačilo

0 ★
(0)

€2.96   €1.84

Na zalogi
Oznake:

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m282414

Opis Izdelka

Opis:

Enostaven za uporabo: Naši transfer papir se lahko prenese v nekaj minutah z železom,za plovila projektov, stranka, dekorativne barve nalepke,noč Čarovnic, Božič, itd.Žareti V Temno Prenos Toplote Vinyl belo barvo v dan časa, se svetijo ponoči.

HTV vinil, da sijaj v temi, se lahko uporabljajo za dekoriranje doma dekor, pari obrabe, kopalke, obleke, majice, kape, platno, torbe, čevlje, nogavice, predpasniki itd.Edinstven svetlobni design omogoča enostavno oblačila polne osebnosti.Delate lahko s svojega otroka design zabavno vzorec za vsakega družinskega člana, za izboljšanje vaše otrokovo ustvarjalnost ter praktične sposobnosti.

Enostavno plevela & cut, neskončne možnosti: Omogoča, da dodate modelov, na majice, vrhovi tank, trenirke, blazine, tote vrečke in še več.

Okolju prijazno & trajne, hitro in enostavno, uporabiti lepilo podprta toplote prenos vinyl snop za tkanine; To kul DIY projekt je tudi velik ročno darilo za družino in prijatelji za rojstne dneve, obletnice in posebne počitnice.

Za vse priložnosti: po meri lahko ustvarjate darila, kot so majice za diplomski, stranke, sweet rojstni dan.Material: HTV vinil

Specifikacija:

Material: HTV Vinil

Velikost Grafikona:

25x30cm/9.84x11.81inch

Paket Vključuje:

1 Roll Prenos Toplote Vinyl

Opomba:

1. Prosimo, dovolite nekoliko napak zaradi ročnega merjenja.

2. Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.

3. Želim vam čudovit on-line nakupovanje!

Dodatne Informacije

Vrsta: Drugo

Poreklo: Celinska Kitajska

Funkcija: Dekorativne

Številka Modela: prenos toplote vinyl

Material: Drugo

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki