Les Gua Sha Roller Držijo Mišice Valj Držijo Nazaj Masažni Valj za Lajšanje Bolečin Celulita Blasters Telovadnici Dormitorij Salon

0 ★
(0)

€15.89   €9.37

Na zalogi
Oznake:

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m2786

Opis Izdelka

Opis:

Naravni Les Material: leseno Gua Sha Masaža Roller Palico je izdelan iz kakovostnega naravnega lesa s kakovostjo obrti proces, da bi gladko površino, sef na našo kožo, dobro odporna proti koroziji.

Masaža Valja: Ročno masažo telesa palico je enostavno imeti, 18 kosov vozni plošče, namenjene, učinkovito lajšanje tesen mišice, ko masažo acupoints in doseči sproščujoč učinek.

Masaža celega Telesa s Palico: Večnamenski Masaža Telesa Palico, ki je primerna za celega telesa, kot so oči, ramenih, vratu, hrbtu,glavo, tele, noge in roke, stegna ter malih in srednje velikih mišice,itd.

Mišice Sproščujoče Strgalo Odbor: Tudi kot Sprostitev Mišic palico, pomaga sprostiti napete mišice in odpravi utrujenost, obliko zdravega telesa.

Praktična Darila za Osebno Nego: Enostaven za prevoz, se lahko uporablja doma,v pisarni,telovadba, joga studio, potovanja.Darila za vaše prijatelje in družine, na Božič , praznik ali Rojstni dan.

Specifikacija:

Material: Les

Velikost: Cca. 39x4.5 cm/ 15.35x1.77inch

Paket Vključuje:

1 Kos Gua Sha Palico Roller

Opomba:

1. Prosimo, dovolite nekoliko napak zaradi ročnega merjenja.

2. Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.

3. Želim vam čudovito spletno nakupovanje!

Dodatne Informacije

Blagovna Znamka: perfk

Material: Drugo

Uporaba: telo

Poreklo: Celinska Kitajska

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki