Mini Hiša Elf Vrata, Božični Okraski, Set Mini Mini Scene Lesena Vrata Diy Božič Elf Pribor Vrata Dekoracijo T8e1

0 ★
(0)

€6.65   €3.86

Na zalogi
Oznake:

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m266011

Opis Izdelka

Opis:

Material: plastika+lesa

Velikost:kot kažejo

Barva:Mix-Color

1.PREMIUM MATERIALOV: lutke Božični okraski so izdelani iz kakovostnega lesa, plastike in pene, materiala, lepo oblikovana, varen in močan, ki je ni lahko blede.

2.Kreativna Zasnova: Naše elf prop nastavite prihaja z različnimi dodatki, klasičnih Božičnih barvah in Božič elementov, zaradi česar je idealno darilo za Božič;celoten paket je zelo enostaven Za uporabo, morate samo, da priložite vrata, okna in druge elemente na steno ali držijo gozdnih dreves.

3.Odlično Izdelave: Ti zunanji Božični okraski so odlično izdelave, elf vrata se šteje kot prehod v čarobni dimenziji, vila vrata lahko povabite Božič vilini v vaš dom, zaradi česar vaš dom pravljica raj.

4.Ustvarite Zanimivo Vzdušje: Božič lutke miniature lahko ustvarite živahne prizore, da se držite vašega otroka pozornost in ustvariti močan vzdušje Božič in pusti dober spomin za vas

5.Občutljivo Darila: lahko bi miniaturni lutka pribor za vaše otroke, granddaughters, nieces, nephews ali bližnjega otrok, so zelo priljubljene pri deklicah in bodo navdušeni, ko jih prejemajo.

OPOMBA

1. Kot vsi vemo ,v različnih računalnikih prikaz barv drugače,barvo dejanski element, ki se lahko nekoliko razlikuje od naslednje slike.

2. Če menite, težko izbrati velikost ,vas prosimo, da se obrnete mewe vam bo dala nekaj predlog,ampak to je za vas zgolj kot referenca.

3.Smo lahko sprejmete Mešani elementov,Barv In Velikosti Naročila.Več količinah, bolj popust.

Paket vključuje:

1 NASTAVITE* Elf Vrata Set

Hvala za vašo podporo!Dobrodošli, da kupujejo od nas!Zagotavljamo kakovost naših izdelkov.Če potrebujete več v to postavko ,se lahko obrnete na nas.mi vam bo dala naša najboljša cena.Pustite sporočilo!

Dodatne Informacije

Je Pametno Napravo: NO

Poreklo: Celinska Kitajska

Tema: Šport

Slog: Sodoben Slog

Material: Plastični

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki