Plastični Umetne Rože Svilene Tkanine Ponaredek Christmas Tree Okraski 50* * 10 cm Novega 2pcs Tabela Dogovora 7 Glav

0 ★
(0)

€4.51   €3.16

Na zalogi
Oznake:

svila cvet 12 glav, zlato svilo cvet 50, 5 svila cvet, svila 3 glave cvet, 50 visoko kakovostne svile cvet, 10 glav svile cvetja, svila cvet uhani, 50 kosov velikih svile cvetja, svetlo svileno cvet, baker svile cvet

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m26380

Opis Izdelka

Značilnosti

1. Umetno cvet je izdelan iz visoko kakovostne svile in plastike, izgleda naravno, velikodušni, in elegantno.To je oblikovana bolj realističen

2. Elegantno Umetne rože.Umetno rožo v naravne, polno in mehko listi vrtnice, žive realno in veren, videz bolj eleganten in lep, kot nalašč za poročno dekoracijo, namizni aranžma, elegantno dekoracijo doma.

3. Realno & Pravi Dotik.Ti svile cvet posajenih rastlin videz življenje-všeč, žive barve, pravi dotik materiala.Ni potrebe, da se ohranijo ali skrbi za njih ne bo umrl, niti ne zbledi, ki ostaja le kot svež izgled in lep leto za letom.

4. Super za Božično drevo okraski, Venec ,poroke, faze, parlous, spalnica, pisarna, hotel, jedilnice, rojstne dneve, supermarket, dekor itd.

5. Kakovost Zavarovanja.Imamo vero v naš izdelek in vedno nazaj gor z zaupljivi storitev za stranke, prosimo, da se obrnete na nas, če imate kakršna koli vprašanja ali težave, o naših izdelkih.

Specifikacija

Material:Plastika

Barva: Rdeča

Velikost: 50x10cm

Paket Vključuje:

2 x Umetne Rože

Dodatne Informacije

Blagovna Znamka: firlar

Priložnosti: Stranka

Poreklo: Celinska Kitajska

Material: Plastični

Razvrstitev: Umetno Cvetje

Cvet Slog: Cvetna Glava

Slog: Cvet

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki