77 KOS Naravno Sušene Pampe Travo Dekor,Trst,Zajček Repi, Trava,Suhe Rože, Šopek Za Dom Dekor Poroko Boho Dekor

0 ★
(0)

€18.39   €13.06

Na zalogi
Oznake:

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m244438

Opis Izdelka

[Boho Posušeno Cvetje Kup]- posušen cvet šopek vključuje 20 kos belega pampe travo, 20 kos naravnih pampe travo, 20 kos reed travo, 15pcs zajček repi, 2pcs Craspedia kroglice, vsaka povprečna dolžina 17.5 cm/45 cm.

[Naravno Sušene Pampe Travo]- Te posušene pampe trave so seveda narejeni in obirajo ročno, tako da svojo prvotno barvo in teksturo lahko zelo zadržani.In za razliko od sveže cvetje, suho pampe trave ne potrebujejo dnevno nego, ki jih ne zbledi in vihra v vseh letnih časih, prihrani vaš čas in denar.Z denarjem šopek svežega cvetja, lahko dobite leto cvetlični šopek, dekoracijo!

[Boho Doma Dekor]- V boho pampe trava je primerna za notranjo in zunanjo dekor različnih priložnostih in dejavnosti.Lahko skrajšate dolžino pampe travo vejo, da se prilagodijo svojo vazo, tudi lahko razdelimo jih v več cvetlični aranžmaji v različnih stilov, dodaj boho dekor za dom, dnevna soba, spalnica, kuhinja, vrt, balkon, pisarni, hotel, kavarne, stranka, festival, praznovanje, obletnico, rojstni dan, poroka dekoracija.

[Start Vaš Cvetlični Aranžma]-Z snop pampe travo, si lahko različne kombinacije v različnih in količino, nato pa boste dobili različne vizualne učinke.Topel Nasvet: Pred vložitvijo pampe travo v vaš dom, prosimo, tresenje nežno 1-2-krat po razpakiranje, rahlo prelivanje je normalno, in jih dal pod soncem, za nekaj ur, jih bodo postali mehkejši in fluffier z več sonca.

[Lep & Trajno Darilo]- Je pompozno travo šopek je pakiran v škatli da preprečite deformacije in poškodbe.Prisrčno darilo za družino, prijatelji in sodelavci, za Naselje, Valentinovo, Božič, Zahvale in druge posebne dogodke.

Material:posušeno cvetje

barva:Barvno Fotografijo

Vsebina Paketa:

20 * bela pampe travo

20 * naravno travo pampe

20 * reed travo

15 * zajček rep

2 * BillyBalls

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Dodatne Informacije

Poreklo: Celinska Kitajska

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki