Zaposlen Knjiga Za Toddlers Mehko Strogo Izdelave Papirja Krpo Knjigo Z Zvokom Zgodnji Razvoj Interaktivnih Mehke Igrače Za Dečke In

0 ★
(0)

€8.57   €4.29

Na zalogi
Oznake:

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m234057

Opis Izdelka

Opis:

Krpo knjiga je igrača izdelana iz visoko kakovostnih flanela material, tako da je mehka, tanka in varen za uporabo.Lahko se uporablja kot okras v otroški sobi, da dodate otročji pomena v prostor.

Specifikacija:

Material: Flanela

Velikost: o 15.5*15.5*3cm/6.1*6.1*1.2 v

Seznam Vsebine:

1*zgodnje izobraževanje krpo knjiga

Opombe:

1. Zaradi različnih zaslon in svetlobne učinke, dejanske barve izdelka je lahko nekoliko drugačna od barve na sliki.

2. Zaradi ročnega merjenja, prosimo, dovolite meritev odstopanja od 1-3 cm.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.S Skupnimi Male Živali: Mehko krpo, knjiga ima skupne male živali in naravne vremenske spremembe, tako da omogoča dojenčkov, da prepozna svetu in raziskovanje boljše življenje v igri.

2.Pritegnili Dojenčka Opozorilo: Krpo, knjige, igrače, ki uporablja zvočno knjigo design, ki omogoča dojenčka naredi "šumenje" zvok, ko ukleščenja.To lahko pritegne dojenčka, da prevzamejo pobudo, da se glasi.

3.Zelo Zabavno: Ker naše malčke krpo knjiga je simulirano risanka tridimenzionalnih oblik in zanimivih interaktivnih "mala organov", omogoča malčke se uči, medtem ko raziskuje.To je zelo zabavno.

4.Vadba Dojenčka Sposobnost: za Malčke krpo knjigo lahko vadba dojenčka razumevanje, gospodarstvo, gnetenje, ščipanje, in vrsto gibanja.To je zelo priročno.

5.Z Obročem, na Vrhu: Ker naše zgodnje izobraževanje krpo knjige je prstan na vrh, se lahko uporablja kot okras v otroški sobi.To lahko dodate otročji pomena v prostor.

Dodatne Informacije

Poreklo: Celinska Kitajska

Certificiranje: ce, Evropa certifikatom (CE)

Priporočamo, Starost: 12+y

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki