300Pcs Ins Dekor Materialov Nalepke Mini Knjiga Kolaž Dnevnik DIY Scrapbooking Šolske Potrebščine Obrti Washi Nalepke

0 ★
(0)

€21.31   €12.36

Na zalogi
Oznake:

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m2303

Opis Izdelka

300Pcs Ins Dekor Materialov Nalepke Mini Knjiga Kolaž Dnevnik DIY Scrapbooking Šolske Potrebščine Obrti Washi Nalepke

[Kaj Boste Dobili], Boste dobili 6 sklopov washi papirne nalepke v 6 različnih temah, 50 kosov vsake teme, s skupno 300 kosov.kar stanja velikost je za 1,6 x 2.4 cm.Dovolj količino lahko delite ga z prijatelji, lahko izberete različne barve in slike ustrezajo vašim dekoracijo potrebe.

[Materiala premije]Naše washi nalepke so izdelane iz premium papir in natisnjena z jasno in živahno vintage vzorce, ki je trajno, ne izginja in ne sodijo off.V primerjavi z običajnim lepljiv papir, so prosojne in bolj žive in krasen.

[Enostavno rokovanje]Te samolepilne journaling nalepke material lahko držijo večinoma gladko in suho površino enostavno in lahko, posekane v različnih oblikah.Pravkar ste jo držijo v projektu, ki ga želite, nato pritisnite s prsti, in da bo trdno držijo.DIY s prijatelji v prostem času, izmenjujejo svoje ideje in pomoč drug drugemu, za izpolnitev načrta.

[Široko Uporabo]kot Nalašč za večina obrti projekte, kot okrasitev dnevnik, voščilnice, pisma, ovojnice, prenosni računalniki, obrti, zvezke, darilni paketi, steklenice, dnevniki, foto okvirji, prav tako lahko postane toplo darilo za rojstni dan, na zabavo, prelivanje, Valentinovo, Božič, Novo Leto.

velikost: 4 x 6 cm

Material: Papir

barva: Kot prikazano

Vsebina Paketa:

300 x Ins Dekor Materiali Nalepk

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Dodatne Informacije

Poreklo: Celinska Kitajska

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki