Motorno kolo, tekoča Voda Vključite Opozorilne Luči Upogljivi motorno kolo, Utripajoče Luči 40000K smerokaze Kazalnik Blinker M10 Vijakov

0 ★
(0)

€15.46   €7.73

Na zalogi
Oznake:

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m222686

Opis Izdelka

Bullet Točk:

1, Dobro Opozorilo Učinek: Tri-color konfiguracija pretok opozorilo, podrobnosti, ki določajo kakovost, skozi veliko poskusov, opozorilo učinek, je dobro, videz, je dobro in pametno.

2、Visoko kakovostne LED Čipov: z Uporabo visoko kakovostnih LED čipov, visoko svetlost, barvno, varčevanje z energijo in bolj trpežne, univerzalni model, ki je primeren za mnoge motocikel modeli, kot štiritaktne motocikle, za Harleys, za Yamahaa, za motorna kolesa Suzuki, itd.

3、Siva Akrilna: Dobra prepustnost svetlobe, lahko v celoti pokazati lučka LED je gladka in svetla, izdelana iz visoko kakovostnih plastomer, visoko gostoto, trpežna, lahka teža in neprepustna.

4、Gume okova: Gume lučka ročaj, upogljivi za preprečitev poškodbe, trčenja in zlom, M10 iz nerjavečega jekla, pritrdilni vijaki, trajno.

5、Močno Uporabnost: lahko se uporablja kot motorno kolo, zavrtite signal in na semaforju, z lepo LED luči in osupljivo svetlost, zaradi česar je varen za vožnjo motornega kolesa v noč.

Opis:

To motorno kolo, tekoča Voda Vključite Signal Luč se lahko uporablja kot motorno kolo, zavrtite signal in na semaforju, z lepo LED luči in osupljivo svetlost, zaradi česar je varen za vožnjo motornega kolesa v noč.

Specifikacija:

Ime: Motorno Kolo, Tekoča Voda Vključite Opozorilne Luči

Material: ABS

Napetost: 12 (V)

Uporablja modele: motorna kolesa, električna vozila

Vir svetlobe: 1

Temperatura barve: 40000K

Življenjska doba: 30000H

Uporablja modele: motorna kolesa, električna vozila

Velikost: o 10.6*2.6 CM/4.17*1.02 v

(Napeljave, dolžina je okoli 25 CM/9.84 v)

Slog: kvadratni vode vključite signal white, kvadratni vode vključite signal, rdeča, kvadratni vode vključite opozorilne modre

Seznam Vsebine:

Motorno kolo, tekoča Voda Vključite Opozorilne Luči*1 (par)

Opomba:

Zaradi svetlobne učinke in streljanje zornih kotov, je barvna razlika v proizvodu, prosimo za razumevanje.

Zaradi ročnega merjenja, je toleranca na velikost izdelka.

Dodatne Informacije

Postavka Vrsta: Vključite Opozorilne Luči

Poreklo: Celinska Kitajska

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki