50 g Strokovne Podaljšanje Trepalnic Ličila Hitro Pomeša Močne Trepalnice V Manj Kot 60 Sekundah Cepljenje Trepalnic Odstranitev Gela

0 ★
(0)

€3.49   €2.79

Na zalogi
Oznake:

srčkan radirka eidibob, ličila nastavite vokai, srčkan študentov električni radirka, srčkan ulzzang ličila, magic biseri ličila, čarobno ličila 20, practicl čarobno ličila, ličila vrečko diomo, arielli ličila set, večino čarobno ličila

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m2183

Opis Izdelka

Neto vsebina: 50 g

Model: Noben

Sestavine:

Tip: Čisto ličila

Super - učinkovito podaljšanje trepalnic gume odstranjevalec ima močne nove formulacije.Izdelek bo raztopimo trepalnic v 2-5 minut po lepilo moč zagotoviti, da maskara je odstranjena hitreje in bolj učinkovito, za vas ali vaše stranke.Ta super-topila lahko enostavno odstranite lepilo na najmočnejši trepalnic v 2-5 minut, da si prihranite dragocen čas in energijo.

Varnost gel formula: Naša lastniška gel formula je enostaven za nadzor, preprečevanje oči pred zdrsa v vas ali vaše stranke.Le majhno količino gela odstranjevanje agent lahko odstranite vse trepalnice podaljša, ki vam bo prihranilo stroške ponovno naročite izdelke.

Ne draženje: Maskara je strokovno R & D ekipa, posvečen razvoju ingredientally varnih in učinkovitih izdelkov.Formula je blag in brez okusa, občutljivo kožo in očmi lahko uporablja brez obremenjevanja.

Prenosni, z zamudo lepilo in lahka teža.Primeren v kozmetičnem vrečko.Ne glede na to, kje hodiš, lahko opravlja in uporabo.

Uporabljajo, prvi citat mascaramolar odstranjevalec z vatirano palčko; drugič, to velja za trepalnice na trepalnice, čaka približno 3 minute; končno, večina podaljšanje trepalnic linije so odstranite z vatirano palčko.

Shranjevanje osebnih lažno trepalnic odstranjevalec je enostaven za shranjevanje.In jo dal v hladnem, zaščiteno, suh prostor, da se podaljša rok trajanja.Kraj, v otrok in hišnih ljubljenčkov, ki jih ni mogoče preseči.

Dodatne Informacije

Vrsta: Odstranjevalec Ličila

Številka Modela: Odstranjevalec Ličila

Sestavine: Odstranjevalec Ličila

NETO WT: 50 g

Poreklo: Celinska Kitajska

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki