modro jeklo roke za ETA 6498 6497 st36 ročno navijanje movment

0 ★
(0)

€17.54

Na zalogi
Oznake:

moški gledajo st36, st36 kavelj, pilote watch st3600, orodje za popravilo kompleti 18 1, roke 7750 modra, roke 38 9 mm 6497, 6497 roke zelena, unitas 6498 watch, galeb st 36 gibanje, eta6497 primeru 38

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m2171

Opis Izdelka

Prosimo, pazite na

Uvozne dajatve, davke in dajatve, ki niso vključeni v postavko ceno ali stroške dostave.Te stroške kupca odgovornost.

Prosimo, preverite pri vaši državi carinski urad ugotoviti, kaj ti dodatni stroški bodo pred ponudb/nakupu.

Opis: Barva : modra barva uro & minuto roke.Velikost : 16.5 mm x 12,2 mm x 5.2 mm ( Vse ukrep iz centra luknjo na koncu ) Gibanje : primerna za ETA 6497 / 6498 ali Galeb ST3600 / ST3620 serije.

Prosimo, pazite na

Uvozne dajatve, davke in dajatve, ki niso vključeni v postavko ceno ali stroške dostave.Te stroške kupca odgovornost.

Prosimo, preverite pri vaši državi carinski urad ugotoviti, kaj ti dodatni stroški bodo pred ponudb/nakupu.

----------------------------------------------------------------- Dostava: 1).Smo lahko promet na vseh delih sveta. 2).Čas v tranzitu: transportni čas spreminja glede na različne načine pošiljanja in razdaljo. 3).Dobavni rok za sklic: DHL:5-8 delovnih Dni, da pridejo.Različne države različne poštnina EMS:7-15 delovnih Dni, da pridejo.Različne države različne poštnina China Post Air Mail(Kitajska Post Zraka):15-39 Dni, da pridejo.  --- To je Brezplačna storitev prenosa!!! 1.Prosimo, izberite vam je všeč način prevoza, pojasnite, boste dogovorili za prevoz časa. 2.Ko bomo prejeli vaše naročilo, plačilo po uspešnosti, smo zagotovili v 1-3 dneh, pošiljanje,Sledenje številke in informacije o pošiljanju bo poslano takoj po pošiljko. 3.Čas dostave je odvisen od cilja,Izberete način dostave in druge dejavnike, lahko traja do 15-39 dni.Če ne boste prejeli izdelek po 29 dneh, prosimo, obrnite na nas, bomo preučili in rešiti dostave problem. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Obvestilo: 1.Mi bomo poslali parcele v roku 3 dni po tem, ko kupca plačilo je preverjeno, da ga Matterhorn.si. 2.Naše cene ni vključno cilja carine.bomo odgovorna le za Kitajsko carinski problem . 3.Toliko, kot je mogoče, da bi se izognili cilj carinske dajatve,smo lahko razglasi, da nizka cena.Na splošno,smo se razglasi, cena je $20. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Politika vračanja: Če želite zamenjati predmeti, ki jih prejmete, se boste morali obrniti nam v roku 7 dni od prejema vašega naročila.In jo je treba plačati dodatne poštnine, ki nastanejo in predmete, ki vrne, je treba hraniti v svoje prvotno stanje,. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Povratne informacije: Ker je vaše mnenje je zelo pomembno, da se naša podjetja je razvoj, smo iskreno vabimo vas, da pustite pozitivne povratne informacije za nas, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.To bo vzemite si 1 minuto.Hvala!

Dodatne Informacije

Blagovna Znamka: Parnis

Postavka Vrsta: Popravila Orodij In Kompleti

Vrsta: Ure za Dele

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki