Mini Pcie, Da PCI-E 1X 270 Stopinj Kabel 20 cm PCIE3.0 Podaljšek Kabla Z 4Pin, Da SATA Napajalni Kabel Za GRAFIČNO procesno enoto

0 ★
(0)

€22.52   €9.46

Na zalogi
Oznake:

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m1990

Opis Izdelka

Mini Pcie, Da PCI-E 1X 270 Stopinj Kabel 20 cm PCIE3.0 Podaljšek Kabla Z 4Pin, Da SATA Napajalni Kabel Za GRAFIČNO procesno enoto

1.Ta adapter kabel vam omogoča povezavo koli PCI-E naprava Mini PCIe reže skozi stand PCI-E 1X vrata.To je razhroščevanja,testiranja in druge uporabne orodje za razširitev PCI-Express slot iz Mini PCIe režo.

2.Podpora Mini PCIe vtičnico, ne samo Pol-Mini card, ampak tudi Polno-Mini card.Podpora 12V moč 4pin FDD napajalni priključek za Standard PCI-E naprave.Če vaša naprava ne potrebuje 12V napajalni vhod, ga ne priključite priloženi napajalni kabel.

3.Kot PCI Express 1X priključek je rob-free/multi-lane, 1X, 4X, 8X in 16X PCI-E kartice so na voljo tudi.Najbolj ujema tip je 1X.Vendar pa je hitrost omeji 1X, ker Mini PCIe omejeno hitrost.

4.Z uporabo Visoko kakovost žice, s pomočjo Visoko kvalitetnih priključek visoko frekvenco, podporo PCI-E 3.0 stabilen prenos.Brez gonilnikov, potrebnih za to kartico.Podpira Win XP, Vista 32/64, Win 7, Win 8, Win10, Win11 ali Linux in tako naprej.

5.Podpira PCI Express temelji MiniCard režo.Če MiniCard režo na gostitelja ne podpira PCIe vmesnika, ki jih ni mogoče podpreti.Drugi PCIe hitrost PCIe2.0 (5Gbps)/PCIe3.0(10Gbps) ni zagotovljena.To je tudi močno orodje za inženirje, ali uporabi za, PCI-E tester, razteznih in tako naprej.Glejte PCI EXPRESS spec in PCI_Express_Mini_CEM_2_0 spec.

Specifikacija:

Ime izdelka: mini pci-e PCI-E 1X 270° podaljšek

Vmesnik: PCI-E 1X / Mini PCI-E

dolžina kabla: 20 cm

Značilnosti izdelka: hitro, močno združljivost, močno stabilnost

Material: PLATINA

barva: črna

Vsebina Paketa:

1 x 270 stopinj Mini PCIe, Da PCI-E 1X Adapter kabel

4 x Vijak M2

1 x izvijačem

1 x Mini card pol na polno nosilec

1 x FDD 4Pin, da SATA Napajalni kabel

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Dodatne Informacije

Blagovna Znamka: GINWFEIY

Poreklo: Celinska Kitajska

Certificiranje: NOBEN

Dobiček(dB): 0

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki