Tlačno stikalo primerno za tlačno stikalo senzor za Cummins Yuchaimetech sečnine črpalka

0 ★
(0)

€10.52

Na zalogi
Oznake:

stojalo cummins, senzor sečnine chevrolet, izposoja visokim pritiskom zraka, senzor, stikalo, tempera, priključki cummins, stikalo visokega tlaka, 1000psi, pas cummins, diferenčni tlak instrumenti, črpalka zrak različno, urea krema za telo

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m183628

Opis Izdelka

Smo trgovina na drobno na Kitajskem.Če ne najdete dela številko, ki jo potrebujete, se obrnite na nas.Če potrebujete več količina, vam bo dal dober popust.Dobrodošli v redu, hvala vam za vaš obisk.

Pišite nam:

1.Če niste prejeto blago v roku 30 dni po plačilu, prosimo, obrnite na nas,mi bo odgovoril na vaše sporočilo, v roku 24 ur, In bo sledenje tovora informacije, da boste čim prej.Naš cilj je zadovoljiti potrebe kupcev!

2.Vaše zadovoljstvo je naš cilj in motivacijo.Prosim, ne objavljajte vse Nevtralne ali Negativne Povratne informacije, brez stika.To bo bolelo nas je veliko.

3. Prosimo, razumite, da so naši kupci, ki morajo plačati carinskih dajatev.Prodajna cena ne vključuje carinske dajatve.Vendar pa bomo razglasi nižje vrednosti med prevozom, da vam ne bi plačevali prekomerno tarife.

Povratne informacije:

Če imate kakršne koli težave ali skrbi, ne glede vašega naročila ali produktih ,prosimo, da sporočilo nam in nam dajejo možnost, da vam pomagajo pred pustite vse povratne informacije,prepričani smo, da lahko proizvajajo pozitiven rezultat za vsako situacijo in bo trdo delati, da zaslužijo svoje pohvale

Dodatne Informacije

Blagovna Znamka: NoEnName_Null

Histerezo: 00

Vrsta: Vnos Zraka V Tlačni Senzor

Vrsta Signala: Frekvenca Signala

Poreklo: Celinska Kitajska

Tip Senzorja: Različno Holzer

Slog: Kapacitivnost Tip

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki