2022 Youpin 360° Obračanje USB Namizni Ventilator, Mini Prenosni Nastavljiv Električni Ventilatorji Poletni Zrak Hladilnik za Dom Visoke Kakovosti Ventilatorji

0 ★
(0)

€21.82   €10.91

Na zalogi
Oznake:

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m1794

Opis Izdelka

2022 Youpin 360° Obračanje USB Namizni Ventilator, Mini Prenosni Nastavljiv Električni Ventilatorji Poletni Zrak Hladilnik za Dom Visoke Kakovosti Ventilatorji, Preden bi Prosimo, Upoštevajte: To je Youpin Ekološke Verige Izdelki [ni nobenega Youpin LOGO na njem] Hvala za vaše razumevanje!

Značilnosti:

1. Močan pretok zraka: USB desk fan je močan in lahko zagotavljajo močan pretok zraka promet 360 stopinj v katero koli želeno smer.

2. Različne napajanje metode:Prilagojeno za mobilne moč, standard adapterji, vtiči z USB, prenosni računalniki, namizni računalniki

in drugi proizvodi z USB.

3. Tiho delovanje: izklop zvoka majhen ventilator sprejme izklop strukturo in je zasnovan tako, da bo ultra-tih, medtem ko zagotavlja močan pretok zraka.To je dobra tiho, prijatelj, ko si delo in spanje.Kot nalašč za svojo mizo, urad ali spalnica.

4. Prenosni velikost in široko uporabo: USB ventilator je mini size (velikost: 15*15 cm).Lahko postavite v svojo vrečko, da nosite s seboj, je vsestranska in popolna velikost za pisarna, spalnica, kuhinja, dejavnosti na prostem in še več.Sladko darilo za družino in prijatelje v poletnih mesecih.

5. Energetsko varčne tehnologije: v Primerjavi s stolp fans, kot so klimatske naprave, naši navijači so bolj učinkovite in varčne.To je tudi

zdravo, ker naši navijači pretok zraka okoli svojo sobo.

Opis:

Vrhunsko oblikovanje telesa, lahka zasnova, 360° brezplačna vrtenja, piha veter iz vseh smeri, primerni za namizne računalnike, potovanja, urad in družinske sobe.Izbrani brushless motorjem, z 5 velikih veter rezila, po ponoviti testiranje in prilagajanje, doseže močan veter, hkrati pa ohranja nizko raven hrupa.

Specifikacije:

Material: ABS

Velikost: 15*15 cm

Napetost: 5V

Moč: 2-2.5 W

Prosimo, bodite opazil :

Ta izdelek je izdelek, ki ga izda uradno pooblaščeni hčerinsko podjetje Xiaomi, vendar ni Xiaomi logotip.Trgovina je v celoti odgovoren za varnost in kakovost izdelka.Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, obrnite na službo za stranke.

Dodatne Informacije

Feature12: prenosni ventilator usb za polnjenje

Feature6: MINI VENTILATOR PORTABL

Feature2: usb mini ventilator

Feature1: vratu fan

Feature8: Hladilnik

Feature9: Brezžični fan

Feature3: vrat hladilnika

Blagovna Znamka: YOUPIN

Feature7: prenosni ventilator

Feature11: PORTABL USB VENTILATOR

Feature10: usb ventilator

Številka Modela: namizni ventilator

Feature4: prenosni mini fan

Poreklo: Celinska Kitajska

Certificiranje: NOBEN

Feature5: Usb ventilator

Feature13: prenosni vratu fan

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki