Smešno srčkan zajec nastavek za stimulacijo ženska masturbacija tresljajem daljinski upravljalnik jajce preskakovanje ženski klitoris prsi posnetek jajce

0 ★
(0)

€61.87   €46.41

Na zalogi
Oznake:

vibrator, pari pižamo ženske, moške zimske zgostitev pižame, Orodje

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m1776

Opis Izdelka

zadevah, ki potrebujejo pozornost:

1. Po prejemu blaga, polnjenje otroka mora biti polna pred uporabo.

2. Ko čiščenje otroka, ne čisto pod tapnite, prosimo, obrišite z mokro brisačo.

3. Ne uporabljajte silikona, olja, maziva, ki povzročajo korozijo silikonski izdelki.Če z uporabo maziv, uporabite v vodi topne.

Po prodaji:

1. Če izdelek je kakovostno težave, vas prosimo, da so fotografije izdelkov in o tem obvesti kupca storitev v roku 7 dni po prejemu blaga.Poštnina za vračila in zamenjava blaga nosi sebe, in tovornega prometa, krije nas.Če ni problemom kakovosti v kontrolo, vrnjenih tovorni krijejo sami.

2. Za ne težave s kakovostjo, izdelka ne more biti nepakirana.Prosimo, ne uporabljajte izdelka v roku 7 dni po prejemu blaga.Paket je nepoškodovana in tovora, ki jih krijejo sami To ne vpliva na sekundarni prodaje (pomembno: prepričajte se, da je embalaža nepoškodovana, in to ne bo sprejeto, če ni bil uporabljen)

Več kot 3000 yuan po prodaji:

Če je problem s kakovostjo izdelkov, ne bomo plača poštnino.Če se izdelki se ne uporabljajo na centraliziran način, se bomo vrnili njimi v dobrem stanju.Ne bomo plačali poštnino v 1 mesecu

2. Za vse, ki niso kakovosti težave, vas prosimo, vrnite in zamenjavo blaga v roku 7 dni od prejema, in plačati poštnino (in nosi embalaža doplačilo).Izdelkov ni mogoče razpakira in uporabljajo, in sekundarne prodaje ne morejo vplivati. (pomembno: pazite, da je paket nedotaknjen.Če je niste uporabljali, ne bodo upoštevane, če je bil uporabljen)

Posebno opozorilo: tisti, ki ne morejo sprejeti nad predpisi, ki bo posnamete fotografije v naglici.Hvala

Podjetje uvod

Dongguan nobaiqu Zdravje Technology Co., Ltd.je strokovni proizvajalec odraslih proizvode, elektronske izdelke, izdelke strojne opreme, silikagel izdelkov, zabavnih izdelkov in drugih izdelkov, s popolno in znanstveni sistem vodenja kakovosti.Dongguan nobaiqu Zdravje Technology Co., Ltd.je bil priznan z industriji za njeno celovitost, moč in kakovost izdelka.Dobrodošli prijatelji iz vseh družbenih slojev za obisk, vodnik in poslovnih pogajanj.

Dodatne Informacije

Kategorija Izdelka: Spogledovanje in preskakovanje

Ime Izdelka: Malo srčkan zajec

Nadzor Vrsta: Električni

blago bar kodo: 6974994070087

rok uporabnosti: dolgoročne

Številka Modela: NBQ-A803

Postavka Vrsta: Stimulacijo Ščegetavčka

proizvodnja Podjetja: Dongguan nobaiqu Zdravstvene Tehnologije Co., Ltd

Poreklo: Celinska Kitajska

Čas Polnjenja: manj kot 2 uri

napake odgovornosti obdobje: 1 leto

Velikost: 102*56*32mm

Kategorija: Ženski naprave

Nespodobno Sliko: No

Čas Uporabe: 1 uro

Spolnost: No

Blagovna Znamka: COSYTOPLUS

Barve: Vijolična, črna

množice: za odrasle 1

delovanje in uporaba: Spogledovanje,

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki