Vroče Prodaje STEBLO Igrače, Raziskovanje Komplet Za Vezja In oprema Načela,Elektronika Stavba Kit

0 ★
(0)

€25.60   €19.20

Na zalogi
Oznake:

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m169348

Opis Izdelka

Vroče Prodaje STEBLO Igrače, Raziskovanje Komplet Za Vezja In oprema Načela,Elektronika Stavba Kit

[ZABAVNO IZOBRAŽEVALNO RAZISKOVANJE KIT]Ta DIY izobraževalne znanosti komplet je zasnovan posebej za 8-12 let.Zagotavljajo preprosta vezja znanje fizike, pomaga, da razumejo osnovne fizikalne teorije, koncepti vezalni in orodje prenos, pustite otrok, to storite sami, spodbujanje domišljije in ustvarjalnosti, in doživite čar znanosti.

[Neodvisni dopolnitev ali ekipa sodelovanje]steblo igrače priročnik vsebuje popoln izdelek uvod, varnost opozorilo, delovanje specifikacija, igra metoda uvod, montaža, grafika korake, in najbolj pomembno, znanstvena spoznanja in načela opis.Naredili smo največ, kot nalašč za pripravo za vse.Otroci lahko skupaj neodvisno, negovanje težka značaj, in tudi delo v timu, da jim razumeti pomen timskega sodelovanja.

[Premikanje roko in odkrijte znanost]Kaj je serija vezje?Kaj je načelo prestavi delo?Kako tekmo kombinacija acive koles, ki vozijo kolesa in idler kolesa?Pojdi naprej, malo znanstvenik!

[STEBLO Vezja in Mehanske Science Kit]STEBLO igrače zagotoviti 45 natančnost deli in podroben opis izdelkov priročniki, da naj otroci združujejo vezja in orodja za roko, da ustvarite neverjetno mehanske strukture in vezja kombinacije.

[Električni Labirint Izziv science kit]Prek preproste povezave in del gradnik za namestitev,otroške roke-na sposobnost in sposobnost logičnega se izvaja,in znanstvenimi načeli, ki so jih raziskovali.V labirintu izziv,če je vaš kovinsko palico dotakne labirint žice,vezje je vklopljen in zvočni signal se sliši,otroci, ki bodo izboljšali svojo roko oči usklajevanja konkurence.

/

[STEBLO Vezja in Mehanske Science Kit]STEBLO igrače zagotoviti 36 precizne dele in podroben opis izdelkov, navodila za uporabo, ki omogoča otrokom, da združujejo vezja in orodja za roko, da ustvarite neverjetno mehanske strukture in vezja kombinacije. (brez baterij AA)

[DIY slikarstvo, znanost] Preko enostavna povezava in namestitev gradnikov, vaja

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Dodatne Informacije

Poreklo: Celinska Kitajska

Priporočamo, Starost: 14+y

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki