Jasno Glasbe Strani Imetnika Glasba Knjige Posnetek Pribor Jasno Akril Partitura Imetnik Strani Stojijo Posnetek Za Glasbenik, Skladatelj

0 ★
(0)

€5.55   €2.77

Na zalogi
Oznake:

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m16664

Opis Izdelka

Opis:

Vsaka glasba na polico strani imetnika, je iz prozornega, stretchy akrilnega materiala, ki vam omogoča, da postavite glasbo, knjige strani na vrhu in jih preberete, jasno in hitro s posnetki.To je treba za stacionarna stanja glasbe.V vetrovno zunanje okolje, ta partitura posnetek ohranja vaš partitura strani v mestu.Ponujamo vam dve knjigi posnetke, ki jih je mogoče enostavno nadomestiti.Glasba naloge, kuharske recepte, pastor ali pastor pridige, redni profesor predavanja, itd.lahko uporabite ta posnetek fix knjiga strani ali rezultate.Vsestranski glasbeni polico posnetek je zasnovan za veliko količino gradivo za branje.

Specifikacija:

Material: Pregledna akril (približno 3 mm debeline)

Paket velikost: približno 21,5 x 1,5 x 2,5 cm/8.5*0.6*0.98 v

Seznam Vsebine:

1* 1 par stanja glasbene posnetke

Opombe:

1. Zaradi svetlobne učinke in streljanje zornih kotov, je barvna razlika v proizvodu, prosimo za razumevanje.

2. Zaradi ročnega merjenja, je toleranca na velikost izdelka.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Stretch Material Akril: glasbeni polico strani imetnika iz stretch material akril je pregleden in jasen, vam omogoča, da postavite glasba knjige strani na vrhu in jih preberete, jasno in hitro skozi posnetek.

2.Priročen Design: Naše akril glasbe polico bo vaše glasbe strani tudi v zunaj vetrovnih razmerah, boste dobili 2 glasbo, knjižne police, dovolj za uporabo in zamenjavo.

3.Dobro Zasnovana: To je Akril Glasbene Posnetke z gladkimi linijami, dobre kakovosti in dobro zasnovane design.Ta izdelek je zaščiten z film, prosimo, tear off pred uporabo; to vam bo z maksimalno udobje, kadar ga uporabljate.

4.Trajne Težka Strani: Naša glasba polico je dovolj velika, da imajo težkih strani; branje posnetek ima približno 230 strani, na obeh straneh, in je dovolj težka za vas, da imajo več glasbe strani.

5.Uporablja Mestih: To je večnamenski glasbeni posnetek, je primerna za vsakodnevno uporabo za glasbenike in skladatelje, in primerna tudi za študente " glasba naloge, kuharske recepte, pastor ali duhovnik pridige, redni profesor predavanja, itd.

Dodatne Informacije

Poreklo: Celinska Kitajska

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki