Anti-Ugriz Rokavice Non-slip Som Rokavice, Neprepusten za Punkcijo Odporna PE Žice, Magnetni Kljuke Ribič Pratical Ujeti Palčniki

0 ★
(0)

€5.05   €2.02

Na zalogi
Oznake:

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m1640

Opis Izdelka

Opis:

Protidrsno prevleko, nepravilnih nagubana, teksturo kože.Hkrati preprečuje, da bi fishbone in ribjega mesa iz vztrajanjem na roke, ne držijo ribica vonj, je nepremočljiva in hitro sušenje in enostaven za čiščenje.Preprečiti shark fin lestvice od zbadanje na rokah in ščiti vaše roke pred nenamernim konice in kljuke.

Ribolov in lov rokavice z magnetom za javnost kljuke niso enostavno rje.Priložena carabiner za enostavno prenosljivost za zunanjo ribiško.

Enostaven za nošenje, vzemite ga s seboj, ko držite ribe, se ne bo segrel, ko je nosil, za dolgo časa, rokavice so elastične, odporne na vleče, in imajo dolgo življenjsko dobo.

Ustreza večini odraslih moških in žensk.Uporabite ga, ko ribolov ali lov male divjadi.Ribolov rokavice so lahki, da jih lahko nosite in shranjujete in super darilo za ljubitelje ribolova.

Značilnosti:

Ime: Non-slip anti-zabodel rokavice za lovljenje rib

Velikost: Dolžina: 17-18 cm/6.69-7.08 v; Širina 10 cm/3.93 v

velikost:velikost

Material: poliester vlaken

Seznam Vsebine:

1*lovljenje rib rokavice

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Vzdržljiv Material: Te ribe-lov rokavice so izdelane iz poliestra.Nepremočljiva, punkcija-odporen in enostaven za čiščenje, zaščito roke pred kosi.Lahko vam služi za dolgo časa.

2.Magnetni Kavelj Design: ribe-lov rokavice pridejo z magnetom sprostitev kljuko, ni enostavno, da rje.Pripisuje carabiner za enostavno prenosljivost, ko ribolov na prostem.

3.Ulov Rib Preprosto: Ribe-lov rokavice bo vaše ribe-lov proces enostavno, so lahko pomaga ujeti spolzka ribji fileti in čisto ribji fileti.Ni potrebe, da bi porabili več deset dolarjev na drugih dragih rokavice.

4.Enostavno Priti: teksturirane površine ribe-lov rokavice lahko ulova rib dobro, lahko jih lovijo in odstranite kavelj z druge strani, enostavno vzemite proces.

5.Močno Uporabnost: Ribe-lov rokavice so zelo primerne za rudarstvo, kmetijstvo, ribištvo, strojev, proizvodnih, okoljske reje živali, šport, itd.Ima širok spekter uporabe.

Dodatne Informacije

Poreklo: Celinska Kitajska

Magnet Ribolov: NO

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki