Dobrodošli Znak Za Vhodna Vrata Leopard Tiskanja Dobrodošli Prijavite Verandi Dekor Vhodna Vrata Okroglim Lesenim Znak Visi Dobrodošli Znak Za Kmetija

0 ★
(0)

€13.29   €9.31

Na zalogi
Oznake:

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m161157

Opis Izdelka

Značilnosti:

Naše leopard vrata znaki so edinstveno zasnovani z leopard vzorec natisnjene na njih, kar je zelo posebno.vzorci dodaj v hiši.

Ta dobrodošli prijavite se za vhodna vrata z besedami: "Dobrodošli", je to idealen način, da pozdravim svojo družino, prijatelje in sosede, da vaš dom, pomaga ustvariti toplo in romantično vzdušje.

Ta dobrodošli visi znak je izdelan iz lesa material, ki je močan in vzdržljiv, in ne enostavno gnilobe ali prekinil.Hkrati je jasno, tisk na masivnega lesa ni enostavno lupino ali zbledi, ki lahko služijo za dolgo časa.

Nazaj na ta les vrata znamenje ima vrv, ki je trdno in ne zlahka pade; lahko neposredno visi, kjer boste morali popestritev, ki bo prihranite čas in trud.

Specifikacija:

Ime: Leopard Vrata Znak

Material: les, vrv, ipd.

Leseno znamenje premer: približno 30 cm/11.81 v

Barva: kot prikazano

Seznam izdelkov:

1* Leopard Vrata Znak

Opombe:

Zaradi svetlobne učinke in streljanje zornih kotov, je barvna razlika v proizvodu, prosimo za razumevanje.

Zaradi ročnega merjenja, je toleranca na velikost izdelka.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.【Lepe Podrobnosti】Naše leopard vrata znaki so edinstveno zasnovani z leopard vzorec natisnjene na njih, kar je zelo posebno.vzorci dodaj v hiši.

2.【Idealen Način Za Dobrodošlico Gostom】Ta vhodna vrata visi dekor z besedami: "Dobrodošli", je idealen način za sprejem svoje družine, prijateljev in sosedov v vaš dom, pomaga ustvariti toplo in romantično vzdušje.

3.【Dobro Kakovost Materiala】iz lesa materiala, to lesa vrata znak je močan in vzdržljiv, ni enostavno, da zgnije, ali prekinil.Hkrati je jasno, tisk na masivnega lesa ni enostavno lupino ali zbledi, ki lahko služijo za dolgo časa.

4.【Priročno, da Visi】dobrodošli visi prijavite z vrvica za opaljivanje tega je enostaven za uporabo in ni enostavno odpadejo.Lahko ga obesite neposredno kjer boste morali popestritev, ki bo prihranite čas in trud.

5.【Široko Aplikacije】Naše leopard vrata znak je primeren, da visi na steni, vhodna vrata, zadnja vrata, okna, pisarno, vrt, sobna vrata, vrata, in tako dalje, pogosto uporablja v zaprtih prostorih in na prostem.

Dodatne Informacije

Poreklo: Celinska Kitajska

Material: Plastični

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki