Vintage Torbice za Ženske Reliefni Messenger Vrečke Ženske Usnje Skitnica Torba Vrh Zadrgo Crossbody Vrečko Cvetlični Torba

0 ★
(0)

€91.81   €65.18

Na zalogi
Oznake:

popust torbice, az torbice, lichee torbice, mechar torbice, bali torbice, bil torbice, prilagojene torbice, prazno torbice, handmande torbice, bata torbice

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m15030

Opis Izdelka

Poprodajne Storitve

Dostava:

1. Po tem, ko paket zapusti naše skladišče, bomo dodali mednarodno številko za sledenje na stran.Običajno logistics informacije bodo vključili v 5 delovnih dneh.Vnesete lahko: www.17track.net/en za sledenje vašega naročila.

2. Če varstvu čas izteka, vendar se parcela ni prišel še, prosim, ne skrbite.Samo stik z nami in bomo razširiti varstvo času, tako da denar ne vodijo v naš račun.

Vrnitev:

Sprejemamo vrne in izmenjave če je predmet, ki ste jih dobili so napako.Se nemudoma obrnite na nas.Ne bomo povračilo ali poslati.Ampak, če subjektivne težave (takšne, kot vam ni všeč, ali velikost ne fit), ki vas bo opravljal vrniti ladijskega stroškov.

Povratne informacije:

1.Vljudno prosim, pustite nas 5-zvezdicami, pozitivne povratne informacije, če ste zadovoljni z našim izdelkom ali storitvijo.To bo zelo cenjeno.

2.Prosimo, kontaktirajte nas pred odhodom koli negativna ali nevtralna povratne informacije.Zavedamo se, skrbi, da ste morda, vas prosimo, da nas eno priložnost, ki vam pomagajo pri reševanju težav in poskušali naše najboljše, da prepričajo.Ste vedeli, da pusti negativne povratne informacije, ne more rešiti problema in prinašajo nobene koristi za vas ali nas.Hvala za vašo podporo!

Iskreno upam, da boste uživali sami v naši trgovini!!!

Dodatne Informacije

Postavka Vrsta: Torbice

Zapiranje Tip: zadrgo

Torbice Tip: Vrečke Ramo

Priložnosti: Vsestranski

Spol: ŽENSKE

Blagovna Znamka: Joinester

Oblika: Hobos

Poreklo: Celinska Kitajska

Notranjost: Mobilni Telefon Žep, Notranjost Zadrgo Žep

Pravega Usnja Tip: Kravje Usnje

Zunanjost: NOBEN

Število Ročaji/Trakov: Enotni

Dekoracijo: Cvetje, Zakovice

Trdoto: Mehko

Vrste vrečke: Ramenski & Torbice

Vzorec Tipa: Cvetlični

Slog: Kitajski Stil

Številka Modela: GY-B285

Obloge Materiala: Poliester

Glavni Material: Pravega Usnja

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki