Zložljivo Kopalno Kad Shranjevanje Rack Kopel Pladenj Polica Kad Kopalnica Orodja Brisačo Polica Pomivalno Korito Možganov Imetnika

0 ★
(0)

€24.76   €15.85

Na zalogi
Oznake:

Kad Pladenj, instant suhi kopalnica pladenj, kopel caddy, Pladnji, kopel pladenj za kad

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m1403

Opis Izdelka

Zložljivo kopalno Kad Shranjevanje Rack Kopel Pladenj Polica Kad Kopalnica Orodja Brisačo Polica pomivalno Korito Možganov Imetnik Premium Material: iz premium plastičnega materiala, okolju prijazen in nestrupena, varna za odrasle in otroke, da uporabljajo.

Zložljive Modela: Zložljive modela, jo lahko spremenite, da ustrezajo kad.Razširljiva zasnova je za fleksibilno prilagajanje kadjo, različnih velikosti.

Anti-skid Podloge: Ne rjavenje, ne plesni, anti-vpliv in zelo trpežne, dve anti-skid podloge na dveh straneh zagotovi polici, ostane trdno.

Uporaba: idealen organizator, da vaše childs kopel igrače, kot tudi kopel goba, šampon, balzam, body wash, frotir, ročno brisačo, itd..vam urejeno kopalnico.

Odvajanje Design: Dvojna plast, kot tudi odvajanje modela je, da ostane čista in sanitarnih.Primeren je tudi za, ki služi kot kuhinja odvajanje orodje.

Barva:črna/Bela

Material:plastika

Velikost:zložen: 55.6 cm, tlesknila: 78.8 cm

Vsebina Paketa:

1 x kad rack

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Dodatne Informacije

Poreklo: Celinska Kitajska

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki