R Slog Vlakna, Steklena Prednja Maska Kritje Za Volkswagon 10-14 T5 Transporter Facelift Telo Kompleti

0 ★
(0)

€574.20

Na zalogi
Oznake:

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m12207

Opis Izdelka

treba napolniti & naslikal pred opremljena, nič ne kakovost vprašanje.

4.Cilj dajatve, ki niso vključene v ceno (EURO zaračuna uvozne dajatve).

FedEx/DHL/TNT/EMS so izbrani način prevoza.

5.Zaradi obrtniški izdelek, vas prosimo, sprejmite manjših prilagoditev, medtem ko vgradnjo.

Priporočamo strokovni organ, trgovina za namestitev.

6.Pišite nam, če smo jih ni določen, ladijski promet pristojbina za vašo državo.

7.Dobrodošli, da delite nas elemente vgradnjo v avto, ko jo namestite .Hvala.

8.Prosim, Ne odprete primeru ali pusti negativne/nevtralna povratne informacije brez komunikacije z nami.Hvala za vaše razumevanje!!!Pakiranje O Nas EP Dirke Ltd.je bil ustanovljen leta 2004 in je zdaj postal eden najbolj znanih avtomobilskih styling dobaviteljev opreme v Evropi.Imamo neposreden dostop do več kot 30 manufacturrs iz Daljnega Vzhoda, vključno s Japonska, Hong Kong, Tajvan, Koreja in Kitajska, ki se specializirajo v body styling in zagotavljanje uspešnosti deli posvečen Japonskih vozil, kot tudi Evropskih turistov.V letu 2008 smo investirali in odprla lastni proizvodni objekt v Šanghaju, na Kitajskem, ki je bil oskrbujejo vse vrste FRP in ogljikovih vlaken izdelkov kupcem po vsem svetu.Imamo tudi ustanovitev urada na Kitajskem za doseganje naše storitve za stranke po vsem svetu in bolj učinkovito.EPR International Company Ltd je registrirano v letu 2010.

Za količino naročil in OEM/ODM naročila prosimo, obrnite na mednarodni prodajni oddelek (tovarne, ki temeljijo) naših Kitajske proizvodnje urad za zagotovitev boljše cene, hitreje ravnanje čas in najboljšo komunikacijo z prodajalci.Prosim, vas prosimo, da e-pošto naši EPR Mednarodne pisarne na Kitajskem.Naši Tovarni Naše Skladišče Plačilo & Order Škodo, Nepopolnosti & Opremljanja Izdati - Prodajalec NE prevzema odgovornosti za morebitne uvozne dajatve ali dajatve, če stroški nastanejo.

- Naš park ravni spremenite ves čas, zato NE moremo jamčiti za vse elemente, ki so na zalogi, vas prosimo, da se obrnite je, da preverite razpoložljivost.

- Če so stvari, ki niso na zalogi, bo to traja 10-14 dni za pridelavo, če kupec ne more čakati, prosim, NE oddati naročila.

- PayPal je edini način plačila sprejemamo .

- Vse nepopolne transakcijo, bo datoteka neplačane spora v 7 dneh. - Vse postavke so popolnoma novi in preveriti pred odpremo.

- NE prevzema nobene odgovornosti za škode med prevozom, če je element, ki je bil podpisan kot niti mal .

- Bo kupcu priporočamo, da preverite element, preden podpiše in če je predmet, ki je bila poškodovana prosim, NE se prijavite za to.

- Če kupec, ki je podpisala parcelo, kot običajno, vendar je ugotovila, tam je škoda, kupec, so dobrodošli, da se vrnete nazaj na nas in vam bomo ponudili BREZPLAČNO popravilo, vendar se vrnete poštnine plača kupec.

- Zaradi značilne ogljikovega proizvodnji, majhen zračni mehurček, valovite vezavi ali pomanjkljivosti na jasno plašč je inevitableand mi NE uvrsti kot slabosti.

- Vsi deli so bili test nameščene na avtomobile pred oblikovanjem za zagotovitev opremljanja, smo vedno priporočamo, kupec jih namestite s strokovno telo trgovini so ogljika ali fiber glass izkušnje.

- Zaradi vse te postavke so obrtniški oblikovanjem in proizvodnjo, malo prilagoditev, brušenje, rezanje ali odrezovanje morda potrebna.Dostava, Davčni & Duty - Prodajalec NE prevzema odgovornosti za morebitne uvozne dajatve ali dajatve, če stroški nastanejo.

- Vse naročilo bo poslano v roku 5-7 delovnih dni po plačilu prejeli.

- Dostava se običajno izvajajo z dihalnih poti express (za vrata), storitve, sem.e.EMS/DHL/UPS/FedEx, itd.

- Večje postavka kupec lahko izberete drugi način dostave (pomorski tovorni ali air cargo) navedek lahko oskrbe po tem, ko smo prejeli kupec podrobnosti.

- Uporabljamo PayPal naslov kot privzeti naslov za dostavo, vas prosimo, poskrbite, da bo naslov na PayPal scorrect in tudi kontaktna številka MORA biti zagotovljena.

- Kakršno koli izgubo, zn-delivered postavka zaradi napačne informacije,prodajalec NE prevzema nikakršne odgovornosti.

- Združujejo ladijski promet je na voljo, se obrnite na nas za podrobnosti.

- Če kupec ne najde ladijskega stroškov njihovi državi, prosimo, obrnite na nas pred oddati naročila.Storitev Bomo poskušali zadovoljni, da vse kupce, zato vas prosimo, da komunicirajo z nami, če obstaja kakršen koli problem

- E-poštni bodo odgovori v roku 48 ur, zato vas prosimo, bodite potrpežljivi, zaradi razlike časovni pas, Če nameravate zapustiti zda negativne povratne informacije, prosimo, NE pišite in bomo videli, kaj lahko storimo za vas karoserije Kompleti

Dodatne Informacije

Zunanje Testiranje Certificiranje: ISO9001

Garancija: Da,

Material: Fiber Glass

Poreklo: Celinska Kitajska

Montaža Strojne Opreme, Vključene: No

Površina: Unpainted

Čas postopka: 3~5 delovnih dni

Pakiranje: Bele pene-majhna&velike bubble wrap-cardbox

Postavka Vrsta: Dirke Žari

Dostava pot: FedEx

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki