Potopni Bojler, Električni Vedro Grelec Z Časovnik Za Samodejni Izklop Jacuzziju Grelec Za Dom Pozimi

0 ★
(0)

€54.13   €29.78

Na zalogi
Oznake:

12v bojler za avtodom, korito električni, Bojler, Bazen, instant bojler

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m1201

Opis Izdelka

Nudimo popust za velike količine.Dobrodošli v stik z nami!

2500W / 1500W moči, lahko da 5 litrov vode toplo v nekaj minutah.Preden vstavite grelec, prosimo, prepričajte se, da je grelec je popolnoma potopljen v vodo, nato priklopite na 220V / 110V napajanje.

Z visoko kakovostnega nerjavečega jekla varuje pokrov, potopni bojler bo preprečilo učinkovito ogrevanje elemente, ki je v neposrednem stiku z ljudmi ali živalmi in toplote dissipates, da voda hitreje teče skozi luknje v guard.Trajne in večkratno uporabo .Luknje na stražar dissipates toplote v vode hitrejši.

Potopite v vodo na ustrezno višino vode in priključite v kateri koli ozemljeno električno vtičnico.Potem potopni grelec lahko začeli delati.

Naš novi Potopni bojler je čas funkcijo.Lahko nastavite čas s pritiskom na tipko SET.Ko čas se je nad, moč se bo samodejno cut off in beeping opozorilo se izda.Preprečevanje nesreč, ki jih povzročajo pozabil, ko je zaseden.Ni treba čakati po stranski med uporabo, ki je varnejši in bolj priročno.

Enostavno upravljanje potopite bojler v ustrezno raven vode (vodni grelec je varno vodo ravni liniji).Vtič v vsakem ozemljeno električno vtičnico.Preverite indikator napajanja na plug in se prepričajte, vedro grelec vklopljen, in nato prenosni bojler začne delati.Opozorilo: napajalni kabel in ročaj ne more biti potopljen v vodo.

Vrsta vtiča:EU Plug,to velja tudi za Indonezija, Nemčiji, Franciji, Španiji, Italiji in tako naprej / NAS Plug,to velja tudi za Kanada, Indija,Mehika, Tajska, zda, Filipini,Tajvan in tako naprej.

barva:Črna

Material:Plastika+Nerjavečega Jekla

Vsebina Paketa:

1 x bojler

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Dodatne Informacije

Blagovna Znamka: MARSKE

Napetost (V): 120V

Poreklo: Celinska Kitajska

Certificiranje: NOBEN

Shranjevanje / Tankless: Instant / Tankless

Moč (W): 1000W

Zmogljivosti: 16 L

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki