2PCS Sončne 2M LED Plute Oblikovan 20 LED Noč Vila Niz Luči Kork Solarbetrieben Licht Steklenico Vina Lučka Stranka Praznovanje Darilo

0 ★
(0)

€5.85   €4.50

Na zalogi
Oznake:

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m1169

Opis Izdelka

Dropshipping podporo in wholesaling.

100% Prvotne in s prosto po-prodaje garancijo. 2 kos vina zamašek: 1 kos Toplo Bela vina zamašek & 1 kos barvna vina zamašek

1. To je povzročilo niz je odlična dekoracija za Božič, Halloween, Novo Leto, Valentinovo, stranke, stranke in poroka.To so lahko nameščeni na Božično drevo, dnevna soba, spalnica, stopnišče, hodnik, dvorišče, vrt in vse, kar si lahko zamislite, kraj, dodaja praznično vzdušje in romantično vzdušje festivala.

2. Prav tako lahko vaše knjižne police, foto okvirji, vrata in okna, itd.postala bolj barvita ob delavnikih.Saj ne more biti ogrevana, za dolgo časa, je lahko odlično v kombinaciji s oblačila, tekstil, cvetje) in različnimi pohištvo.Je najmočnejši dekoracijo za različne trgovine windows in vogalov.

3. Vodoodporni, nizko porabo energije, zelene in, ki ne onesnažujejo okolja, tako v zaprtih prostorih in na prostem.4. Ne kuge, Vizitke, varno in zaupanja vredno, starejši ljudje in otroci lahko.

5. Solar Powered Steklenico Vina Plute Niz Luči v Zaprtih prostorih (Steklenico Vina, ki Niso Vključeni): Ustreza za vina, steklenice, steklenice, soda steklenice, steklenice piva in številne druge vrste STEKLENIC.

opis

Material: plastika & bakrene žice

Barve, kot je prikazano

Velikost: 2M

Svetloba, barva: Toplo bela +, večbarvna

Število luči: 20LED

Svetlobni tok 10 (LM)

Raven zaščite IP68

Pričakovano trajanje življenja kot 100.000 (H)

Vhodna napetost 1.2 (V)

Premer žice: 0,4 mm

Lahko pa se zatemni?

Gonilna napetost: 2.05 V ± 0.1 V

Pogon tok: 20mA ± 0.5 mA

Kapaciteta baterije je 80mA (vgrajen), konvencionalni opravljanje 12mA, in ga je mogoče v celoti zaračuna po 8 ur na soncu.

Vsebina Paketa:

2 x vina zamašek

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

O Nas

Nudimo dober izdelek, z najboljšo ceno,zagotavljamo podporo Debelo/Drop Shipping Order

1. Za Padec Ladijskega prometa naročilo, prosimo pripombo"dropshipping, da" bomo, da ima prednost.

2. Za Veleprodajno/Padec Dostava za naročila, če imate kakršnekoli ideje o ceni ali paket,kontaktirajte nas vnaprej,vam bomo najboljšo storitev za izpolnitev vaše zahteve.

O Plačilu

Če izpolnjujete vse težave pri sprejemanju plačilu, prosimo, obrnite na Matterhorn.si v Servisni Center za Stranke prosimo za pomoč:

O Pošiljk

1.Bomo poslali naročila ASAP v roku 2-5 dni(razen vikendi in nacionalni prazniki) ko je vaše plačilo je običajno konča.

2.Prosimo, vpišite vaš celoten naslov za dostavo s pravilno telefonsko številko in poštno številko, še posebej Rusija in Belorusija kupci, prosimo, potrdite vaše polno ime.

3.Prosimo, upoštevajte, da ne bomo odgovorni za carine.Prosimo vas, carinjenje sami.

4.Nudimo tako post dostava in express shippings.Za večino držav, post dostava traja približno 25-35 delovnih dni, in več, za nekatere države, kot so Brazilija, Peru.

Express dostava vključila DHL, EMS, Matterhorn.si Premium Dostava in Posebne Linije, kot Aramex.To traja približno 7 dni.(To bo zamude, če je vaša država izpolnjujejo nekatere težave,Delavec stavke,vreme problem in tako naprej.)

O poprodajnih Storitev

Smo zanesljiv prodajalec in imamo strokovno poprodajne storitve za vse naše navade.Če obstaja kakršno koli vprašanje o da,prosimo, obrnite na nas vnaprej ,mi bo vedno tukaj, dokler ne boste dobili vesel odgovora.

O Povratne Informacije

1. Prosimo, preverite paket in elementa, ko boste dobili skrbno, da poskrbite, da ni nobenega problema.

2. Če imate kakršne koli težave ali niste popolnoma zadovoljni s vaš paket,prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate prvi pred odhodom negativne povratne informacije.Bomo lahko odpravili težavo, da prepričajo.

3. Če ni problem, prosim, pustite nas 5 star pozitivne povratne informacije.

Vaša izjava je naša največja motivacija ! ! !

Dodatne Informacije

Blagovna Znamka: FGHGF

Certificiranje: NOBEN

Poreklo: Celinska Kitajska

Oblika: Nepravilna

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki