Top Deals TZAD2000M-02 RFID Vrata za Nadzor Dostopa do Sistema Kit,Domači Varnosti Sistem S 280Kg Električni Magnetni Zaklepanje napajalnik P

0 ★
(0)

€128.85   €72.16

Na zalogi
Oznake:

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m1157

Opis Izdelka

Nudimo popust za velike količine.Dobrodošli v stik z nami!

[Sodobne Tehnologije za Home Security] Ta RFID Bližine vrat dostop do sistema za nadzor kit je eden od sodobnih elektronski sistemi za nadzor dostopa

[Varno in Zanesljivo] state-of-the-art CPU in integrirano vezje tehnike, ki so uporabljene, da vse podatke pred izgubo zaradi izpada električnega toka.

[Enostaven Dostop]Vrata varnostni sistem je močan in lahko odpiranje vrat s pomočjo bližine kartice, gesla ali hibridni.

[Bolj Priročno] rfid ključavnico, komplet dostop do krmilnika uporabnikom z več udobja za povezovanje terminalov, vključno gumb za odpiranje vrat, zvonec, in električna ključavnica, ki je običajno odprta ali zaprta.

[Široko Uporabo] vrata namestitev ključavnice za vgradnjo v vozilo ponuja način za nadzorovanje dostopa varno in samodejno, kvalificirani kot odlično opremo za podjetja, pisarne, tovarne, in skupnosti.Pridobite celoten nabor vrata varnostni sistem za posodobitev vašega doma, varnost!

Napajanje

1.Majhne in lepe, enostavno namestitev.

2.Prednosti: Napetost razpon vnosa redno od 100V-240V, združljiv s svetovnega napetost, lahka teža, udoben prevoz, majhne motnje, izhodna napetost nihanje je samo ±1% od ne-obremenitev polna obremenitev, zaklepanje temperatura narašča, zmanjšuje močno (v primerjavi z močjo frekvenca dobave).

3.AC vhod: Standardna AC100V-240V 50-60HZ 36W

4.DC izhod: Stabilizator DC12V/ 3 A

5.Ta nadzor zaklepanje električni neposredno.To lahko nastavite časovni zamik, krmilne in odklepanje čas je lahko v 0-15 sekund(to je poljubno nastavljiva).

6.Samodejno zaščito funkcija: To bo zaščitilo automatical in ne izhodne napetosti, ko kratkega stika, ki se dogaja v obodni vezja.

7.Nastavite NC / NO izhodi, lahko nadzorujejo različne vrste električnih ključavnic

8.Opomba: Odpiralni čas, morate nastaviti na 0 drugi pri povezovanju z električno krmiljeni zaklepanje.Drugače električni vijak zaklepanja bi Požgali.

barva:Siva + bela

Material:Plastika + kovina

velikost:30*15*5 cm

Vsebina Paketa:

1* nadzor dostopa do stroja

1* magnetno ključavnico

1* nastavite daljinski upravljalnik

1* zvonec

1* napajanje

1* vrata gumb

10* keychains

1* set za montažo opreme

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Dodatne Informacije

Poreklo: Celinska Kitajska

Certificiranje: NOBEN

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki