Desk Magnetni Žep Visi Magnetni Pero, Držalo Za Hladilnik, Magnetno Datoteke Držalo Za Učitelja V Razredu Shranjevanje Magnet

0 ★
(0)

€4.85   €2.04

Na zalogi
Oznake:

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m1040

Opis Izdelka

Opisi:

Magnetno Shranjevanje Žepi organizirati vaš tabla magneti, peresa, svinčniki, barvni flomastri, zatiči, bloki, itd.To ohranja učilnice in pisarne organizirana.

Značilnosti:

1. Gladko šivanje, odporne na obrabo in vzdržljiva, enostavna za pranje in suho.

2. Magneti so dovolj močni, da lahko pritrjena tabla.

3. Magnetni torbica za shranjevanje značilnosti velik jasno PVC okna na sprednji strani za lažje pregledovanje.

4. s snap zaprtje, žep se lahko pritrjena hitro in preprečevanje predmeti padejo.

Specifikacije:

Ime: Hladilnik Magnet Organizator

Velikost: približno 24*16 cm/9.44*6.29 palčni

Material: Poliester

Seznam Vsebine:

1*Magnetni Žep

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.[ Priročno Za Uporabo ] magnet na zadnji design prinaša udobje za vas.To vam pomaga, da pritrdite Marker za Shranjevanje Organizator, da vaš hladilnik, tabla, ali drugih magnetnih površinah.

2.[ Vzdržljiv poliester Krpo Material ] v Primerjavi s platnom, na Magnetnih Žep ni enostavno pustiti oznake po praske ali odrgnine in je enostaven za pranje in suho.Narejena je iz trmast nepremočljiva poliestrske tkanine z gladko šivanje.

3.[ Vidni Design ] Zasnovan za priročno uporabo, miza Magnetni Žep priti s velik prozoren PVC okna na sprednji strani za lažje pregledovanje in snap zaprtje gumb za hitro, varno žep.

4.[ Keep Stationaries V Redu ] vam Pomaga, da se držite barvne oznake, radirke, svinčnike, peresa, in pismo bloki v vrstnem redu, Magnetni Svinčnik Imetnik meri približno 24*16 cm/9.44*6.29 cm, s strani debeline približno 1.2 cm.

5.[ Več Običaji ] Magnetna Tabla Marker Imetnik je lahko pritrjena na magnetnih površinah, kot so table, skladiščenje Omarice, pisalne mize, arhivske omare, itd.To vam pomaga organizirati vaše šolske potrebščine.

Dodatne Informacije

Poreklo: Celinska Kitajska

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki