Proračun Veziva S Denarnih Sredstev,Denarja Varčevanje Veziva,Proračun Denarnih Sredstev Denarni Vrečko Za Shranjevanje, Denar Varčevanje Proračun Veziva

0 ★
(0)

€24.22   €15.02

Na zalogi
Oznake:

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m10347

Opis Izdelka

Denar Ovojnice Sistem: 1pcs PU usnje veziva, 8pcs veziva žepi, 12pcs račun proračuna listov, 2 listov, nalepke, etikete, 1 x nalepke, Naš proračun veziva z gotovino ovojnice so kot nalašč, da spremljate vaše depozite in dvige.

PU Usnje Veziva: A6 vezivo je narejen iz premium PU usnje, prihaja z magnetna sponka za priročno zaprtje, design s prostori in pero zank, priročen za shranjevanje pisala, kartice, denar, kuponi, znamke, vstopnice in itd.

8 KOS Zadrgo Žepi: Izdelana iz kakovostnih PVC, leaf žepi so trganje odpornost, nepremočljiva, arhivsko-varno.

Preprost postopek:Pritisnite na oba konca, da odprete obroči, nato dodajanje ali odstranjevanje veziva žepi, končno pritisnite obroč zapreti.Je zelo enostaven za vas, da oblikujete svoj drobiž listi mape.

Srčkan in Kompaktna: A6 notebook veziva ukrepi za 7,5 x 5.2 x 1.2 cm, lahek in prenosen, bo fit svojo torbico ali nahrbtnik in lahko potujejo skoraj kjerkoli z vami.

barva: multicolor roza/modra/roza/vijolična

Material: PU

Vsebina Paketa:

1 set x proračun veziva

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Dodatne Informacije

Poreklo: Celinska Kitajska

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki